De A12 bij Nesselande in de richting van Gouda, tussen Oudenrijn en Nieuwerbrug is tot 7 oktober 2021 gesloten. Dat dit voor grote files zorgt (vooral richting de omleiding op de A27) bleek de eerste dagen van de afsluiting.

Het slechte wegdek op dit deel van de A12 wordt vervangen, maar ook de bermen, vangrails, de verlichting en de viaducten worden opgefrist.

Omleiding

Bij Nieuwerbrug (tussen Woerden en Bodegraven) kan nog wel de snelweg op worden gaan, maar tussen Nieuwerbrug en Reeuwijk zijn er minder rijstroken beschikbaar .

Het advies van Rijkswaterstraat is om vanaf Utrecht richting Den Haag om te rijden via de A2, A9 en A4. Wil je naar Rotterdam, dan neem je tijdens de wegafsluiting de A2, A15 en A16.

Er is flinke kritiek op de afsluiting van de A12. Zo zegt de Vries, directeur van Snel Shared Logistics Woerden, dit enorme files verwacht door de dagenlange afsluiting van de verkeersader, zoals al bleek op 28 september met files van 20 km tot ver na 20 uur.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelKinderactiviteit Huis van de Wijk: ‘Heel Nesselande (Buurtwerk) Bak!’
Volgend artikelOnline campagne FraudeHelpdesk.nl: ‘Opleving verhuurfraude door woningnood’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.