Wegen N219 #nesselande #news
Wegen N219 #nesselande #news

De geluidsschermen langs de N219 bij Zevenhuizen (richting de A12) voldoen niet meer aan de eisen. Dit komt onder andere door de bouw van het Koningskwartier. Daarom plaatst Holland Scherm in opdracht van de gemeente Zuidplas een nieuw scherm dat meer geluid tegenhoudt en weer jaren mee kan. Veel Nesselanders gebruiken dit deel van de N219 om op en van de A12 te komen. Er gelden omleidingen in februari tijdens het vervangen van de schermen.

Afsluiting deel N219 weekenden van februari

Om het scherm veilig te kunnen plaatsen, is de N219 in de weekenden van 4 t/m 7 februari en 11 t/m 14 februari 2022 afgesloten. Het gaat om het deel vanaf de rotonde ter hoogte van de Zuidplasweg tot aan de oprit naar de A12. In beide weekenden geldt de afsluiting van vrijdagavond 21.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur.

Meer informatie over de werkzaamheden lezen Zuidplassers in de bewonersbrief ‘Geluidsscherm Koningskwartier – bewonersbrief weekendafsluitingen‘.

Omleidingsroute

Tijdens beide weekenden wordt het verkeer omgeleid via de A12, de N457 en de A20. De omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven. De N219 blijft tot en met de rotonde met de Zuidplasweg bereikbaar.

Bestemmingsverkeer richting Zevenhuizen kan daar gebruik van maken. Een uitzondering geldt voor de nood- en hulpdiensten; die kunnen onder begeleiding van verkeersregelaars stapvoets het werkvak op de N219 passeren. Dat geldt ook voor de busdienst. Bekijk hier de kaart van de omleidingsroute ‘Geluidsscherm Koningskwartier – omleidingsroute‘.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOV-kaart gevonden bij Kruidvat Nesselande
Volgend artikelMamamo verhuist en opent aan het Maltaplein april 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.