HomeActiviteiten Nieuws Nesselande@CuliNESSE Nesselande 2022? Check onze verkeersinfo! NS-staking, aangepaste bussen, afsluitingen op-/afritten,...

@CuliNESSE Nesselande 2022? Check onze verkeersinfo! NS-staking, aangepaste bussen, afsluitingen op-/afritten, weinig parkeerplekken..

 

CuliNESSSE 2022 op het Oeverpark Nesselande 25-26-27 augustus 2022 vindt wederom CuliNESSE festival Nesselande plaats. Naast het feit dat Nesselande geen auto-parkeerplekken kent tijdens het event (naast een klein parkeerveld naast het event en een kiss and ride) kent de avond van 26 augustus 2022 een afsluiting van de toerit A20-Nieuwerkerk aan den Ijssel-Nesselande van 22 uur tot 2 uur. Ter plekke staan borden klaar met omleiding. CuliNESSE zelft duurt tot 23.30 – 00.00 uur. 

 (Foto boven: Ageeth ten Pas)

 

Culinesse A20

[UPDATE de Brandingdijk in Nesselande is niet per 24/8 maar nu per 29/8 afgesloten, wat de drukte in de wijk Nesselande rondom het festival zal ontlasten] 

RET Rotterdam meldt dat er vermoedelijk nog geen normaal bus- en tramschema zal rijden eind augustus in verband met een tekort aan personeel. Dit betekent dat er tijden zullen uitvallen, meer info hier.

CuliNESSSE 2022 op het Oeverpark Nesselande

Bovendien zal er gestaakt worden van 24-30 augustus 2022. 26 augustus zal de staking omgeving Rotterdam treffen. NOS.nl meldt 23 augustus:

De zogenoemde estafettestaking begint om 04.00 uur dus in het noorden en eindigt daar op donderdagochtend dezelfde tijd. Aanstaande vrijdag is het westen aan de beurt en op respectievelijk 29 en 30 augustus volgen het noordwesten en Midden-Nederland.

Afsluiting toerit A20

Wie vanaf CuliNESSE richting Rotterdam wil, is de route via de Hoofdweg het snelst. Ook kan gekozen worden voor de N219. Het zal vooral relevant zijn voor iedereen die 00.00–01.00 vertrekt van het festival of festivalgangers komt ophalen. De gemeente/Rijkswaterstaat kan niet bevestigingen of ook de afrit wordt afgesloten.

In de avond van 25 augustus 2022 is er een afsluiting van de afslag Prins Alexander, die minder overlast lijkt te gaan geven voor het event.

Rijkswaterstaat meldt:

Werkzaamheden aan geleiderail

Gouda → Hoek van Holland
Tussen Moordrecht (18) en Cortlandt-Aquaduct.
< 10 min
Verwachte hinder

Welke hinder

Snelheidsbeperking, maximaal 70.
Toerit Nieuwerkerk aan den IJssel (17) afgesloten.
Er is een omleiding ingesteld.

Periode

van vrijdag 26 augustus 22:00 uur tot zaterdag 27 augustus 02:00 uur

CuliNESSE heeft een prachtige locatie aan de Zevenhuizerplas. De ingang van het festival is aan de Kosboulevard, het navigatieadres is Laan van Dada. Op deze pagina lees je meer over bereikbaarheid van het festival.


Het navigatieadres voor festival CuliNESSE is de Laan van Dada – Rotterdam Nesselande. Zowel voor fiets, OV, Kiss & Ride, als parkeren is dit adres als navigatieadres aan te houden. Volg vervolgens de aanwijzingen op de borden voor meer instructies.


Wij raden sterk af om met de auto naar CuliNESSE te komen. Nesselande is in ontwikkeling, in de directe omgeving van het terrein wordt gebouwd. Er zijn hierdoor weinig parkeerplaatsen direct naast het festival. Vanaf P1 en P2 kun je lopen, vanaf P3 rijden pendelbusjes van en naar het festivalterrein.

 

Parkeren tijdens CuliNESSE?

Plattegrond @CuliNESSE 2022, Kiss and Ride en foto’s opbouw festival aan het Oeverpark

Lees ook:

 

#ChaosNesselande: geen parkeerplekken, wel werkzaamheden en afsluitingen tijdens festival met 45.000 bezoekers

Met de fiets of brommer/scooter? Lees ook:

Afsluiting Wollefoppenweg-Oost Nesselande tot in september wegens vervangen asfalt #verkeerschaos

 

Veel plezier! Wees goed voorbereid!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular