HomeNesselande INFO nieuws Zevenkampse Ring richting Nesselande blijft open tijdens werkzaamheden 15-19 augustus...

[UPDATE] Zevenkampse Ring richting Nesselande blijft open tijdens werkzaamheden 15-19 augustus #verkeerchaos

 

Het is druk in Prins Alexander en Nesselande. Het is niet alleen lokaal strandbezoek, ook de opbrekingen in de omgeving lijken een duidelijke onderlinge afstemming te missen. Ook bij de afzetting 15-19 augustus op de Zevenkampse Ring van en naar Nesselande. 

[UPDATE 17 augustus 2022, de gemeente Rotterdam laat ons weten dat de Zevenkampse Ring welzeker openblijft tijdens de werkzaamheden. De communicatie online is aangepast bij Rotterdam Onderweg, borden worden aangepast in Ommoord en Zevenkamp] 

 

[UPDATE 16 augustus 2022 15 uur] wij hebben Rotterdam Onderweg als ook de verantwoordelijke wethouder/politici verzocht zo snel mogelijk de situatie juist te duiden en te omschrijven. De plaatjes met A en B zijn hiervoor door ons gebruikt.

[UPDATE 16 augustus 2022 13 uur] de weg richting Nesselande lijkt op dit moment nog open en begaanbaar] Dank aan Ton van der Toolen voor de input. 

 

 

Eind augustus 2022 is er tevens een afsluiting op Abraham van Rijckenvorselweg in Capelle aan de Ijssel gelegen bij de afsluiting richting de Zevenkampse Ring.

 

Omleiding Nesselande

Afgesloten?

Concreet is de Zevenkampse Ring richting Nesselande van maandag 15 tot en met 19 augustus 2022 afgesloten, zie update die in de praktijk (meting op 16 augustus) een welzeker open rijrichting toont.

 

De verbinding Hoofdweg richting Nesselande via de Schollevaartse Dreef is welzeker in beide richtingen afgesloten aangezien er nieuw asfalt wordt neergelegd in deze periode.

 

Ook is aldaar de verbinding vanaf de Hoofdweg dicht. Aangezien dit een populaire verkeersader is richting Nesselande, is vitale en tijdige berichtgeving gewenst geweest.  In de week van 2-5 augustus zijn wij hierover direct met Rotterdam Onderweg in gesprek geweest.

De gemeente Rotterdam bevestigt ons op 12 augustus opnieuw:

Komende maandag t/m vrijdag is de Schollevaartse Dreef in beide richtingen dicht voor autoverkeer tussen de #Cornusbaan en Zevenkampse Ring. Ook is de Zevenkampse Ring ter hoogte van het werk afgesloten richting #Nesselande. ℹ️ Meer info? Check rotterdamonderweg.nl/zevenkamp.

Ons verzoek berichten die anders vermoeden dan deze info te negeren om onverhoopt in hete files terecht te komen.

 

[UPDATE] Verkeerschaos @Nesselande: ook afsluiting beide richtingen Hoofdweg-Zevenkampse Ring-Nesselande 15-19 augustus 2022 #nieuws

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair