HomeBedrijven Nesselande Skin Plus is NIEUW in Nesselande; korting via...

[UPDATE] Skin Plus is NIEUW in Nesselande; korting via NESSELANDE.INFO #retail #maltaplein

Skin Plus Nesselande
Skin Plus Nesselande

Aan de Corsicalaan 35 – in het oude pand van Mamamo – opent einde zomer Skin Plus. De officiële opening is op zondag 28 augustus 2022 van 10 tot 14 uur. per 1 september beginnen daadwerkelijk de behandelingen. 

Ik weet het moment nog goed, dat ik van de makelaar hoorde, dat er een winkel bij de boulevard in Nesselande vrij zou komen.  Net buiten de drukte (want zen), gratis parkeren voor de deur en het OV om de hoek. En dan natuurlijk dat geweldige uitzicht, over de Zevenhuizerplas, als je voor de winkel staat! Ik wist meteen: dit gaat de nieuwe locatie van Skin Plus worden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Skin Plus (@skinplusrotterdam)

Harde werken voor een mooie salon

“Na maanden hard gewerkt te hebben aan onze mooiste salon, kunnen we niet wachten om hier te gaan werken aan jouw mooiste huid!” Zo schrijft Skin Plus ons.
Heel trots en blij zijn we dan ook dat we onze salon mogen vestigen op de Corsicalaan 35!

De kracht?

Die ligt in het werken aan ontspannen huidverbetering! Met de focus op advies, huidverbetering en ontspanning werken ze met elkaar samen aan het bereiken van juist dát doel: jouw allermooiste huid.
Heel trots zijn ze erop dat onze unieke werkwijze in 2019 beloond is met het winnen van de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialiste regio West!
Naast gezichtsbehandelingen geven ze ook met veel plezier (medisch) pedicure behandelingen, brow behandelingen & visagie behandelingen. Ze kijken er enorm naar uit om u de ultieme ‘Skin Plus beleving’ mee te geven.
• van binnenuit;
• clean skincare;
• gezonde make-up.

Exclusieve korting via Nesselande.INFO

Als klanten in september 2022 zich melden bij de vestiging in Nesselande ontvangen zij met de melding “via nesselandeinfo” 5 procent korting.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden