HomeActiviteiten Nieuws NesselandeBeachclub Rotterdam-Nesselande wil professionaliseren

Beachclub Rotterdam-Nesselande wil professionaliseren

Beach Club Rotterdam (bekend van hun locatie aan het Nessebach) bestaat anno exact 10 jaar. Dat begon met een handvol fanatiekelingen die er dag en nacht energie in staken. Ruim een jaar geleden zaten ze met ongeveer 25 betrokken leden bij een ALV en speelden Padel. Elk jaar nog groeit het aantal activiteiten en sporters. Echter de zeven bestuursleden die organisatorisch de kar trekken, trokken het vorige zomer 2022 zelf niet allemaal meer.

Het werd zoveel, dat het niet leuk meer was! Dat was de druppel. Hoe hebben we het laten gebeuren?

We zijn nog niet goed in… We zijn heel goed in…
mensen vragen iets te doen …gaten dichtlopen en dingen oplossen
mensen in staat stellen iets te doen vandaag het voor iedereen leuk maken
bouwen aan een stabiele organisatie  

Terwijl we ook continu terug horen, dat iedereen wel iets wilt doen. En als we het vroegen, bleek dat ook telkens.

Ze willen het anders doen:

Want we willen dat BCR er over 5 jaar nog steeds is. En nog veel leuker en beter. Daar zijn we een nieuw fundament voor aan het leggen. We weten weer waar we heen willen, organiseren een aantal dingen anders en maken scherpere keuzes. En we proberen de deur open te zetten voor iedereen die wilt helpen. Met dank aan veel hulp leverde dat de meest zomerklare locatie in jaren en een groter blok 1 dan ooit op.

Opnieuw bouwen vraagt tijd

Terwijl de zomer volle bak van start is. Daarom moeten dingen nu soms nog wachten, Dat betekent bijvoorbeeld nu dat een aantal trainingsgroepen van blok 2 nog niet van start zijn gegaan, de activiteitenkalender compact is en het systeem voor veldreserveringen nog offline.

Hoe kun(t) je/u helpen?

Ze hebben helder hoe de organisatie eruit kan gaan zien. En we hebben een aantal kleine taken al uitgewerkt zodat je kan zien wat je past. Heb jij suggesties, interesse of wil je aan de slag? Mail dan info@beachclubrotterdam.nl of neem contact op met William (06-31493584).

Wil jij ze helpen en kun jij bijvoorbeeld:

  • Tikkies versturen
  • Facturen sturen
  • Toernooidagen organiseren
  • Veldreserveringen regelen
  • Sociale media updates plaatsen

Een uitwerking van het doel van deze taak, de gevraagde vaardigheden en inzet, samenwerking en communicatie vind je voor elke taak op deze pagina. Daar ook een lijst van andere taken die we nog niet uitgewerkt hebben, maar die je wel ingevuld kunnen worden .

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular