De kristal Nesselande huis van de wijk event
De kristal Nesselande huis van de wijk event

Nesselande, In het Huis van de Wijk De Kristal hangt tot begin september 2017 een heel bijzondere expositie schilderijen. In het afgelopen jaar is er hard gewerkt door een aantal kunstenaars met een verstandelijke beperking. Het resultaat mag er zijn. Heel serieus, soms totaal in zichzelf gekeerd of juiste erg uitbundig zijn er aandoenlijke en realistische schilderijen ontstaan.

Cursusavonden

De enerverende cursusavonden worden door docent Aad Smit en zijn vrouw Jannie met geduld en veel plezier begeleid. Het echtpaar Smit is dan nu ook trots op hun groepje ‘kunstmakers’ en nodigen kunstliefhebbers uit om het werk te bekijken. De Kristal is tijden de zomer maanden open van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Voor wie de kunstenaars aan het werk wil zien of samen aan het werk gaan?

Op dinsdag 5 september om 19.30 uur is iedereen van harte welkom om uitleg te krijgen over het werk en samen met de kunstenaar te ervaren fijn het is om te schilderen. Meer info; huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, tel 010 2862760, tineke.vandenberg@buurtwerk.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelMobiele site Nesselande.INFO ge-optimaliseerd
Volgend artikel2 juni 2017 vierde school Het Spectrum Nesselande het 15 jarig bestaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.