CuliNESSE Nesselande strand #nieuws #Nesselande
CuliNESSE Nesselande strand #nieuws #Nesselande
Tot hun spijt moet de (CuliNESSE) organisatie meedelen dat event BLUE op 28 & 29 januari 2021 te Nesselande niet door zal gaan.
Wij zijn ons ervan bewust dat wij nog geen officieel bericht hebben ontvangen vanuit de overheid. Echter kunnen wij ons door de onzekerheid die op dit moment speelt niet voorbereiden op BLUE zoals wij dit zouden willen.

Kaarten

De duizenden kaarten die zijn verkocht maken de organisatie enorm trots.
Mooi om te zien dat jullie hier net zo hard naar snakken als wij.
Ze zijn nog steeds heel enthousiast over BLUE en willen dit graag met jullie delen. Dit is dus zeker niet het einde van BLUE. Ze doen ons uiterste best om BLUE naar het voorjaar te verplaatsen en als dat niet mogelijk is, naar begin 2023.
Iedereen met tickets krijgt het geld terug. Hier ontvangen de kopers vandaag (8 december) een mail over (check ook even je spambox).


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[VIDEO] Timelapse zonsopgang skyline @Nesselande, december 2021 #zon #opgang #skyline #torens #nieuws #nesselande #weer
Volgend artikelRotterdams ThePerfectWedding.nl (met trouwlocaties rondom de Zevenhuizerplas) is Website van het Jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.