Trouwplatform ThePerfectWedding.nl, met locaties rondom de Zevenhuizerplas, is opgericht door Rotterdammers Sarah Glasbergen en Lodewijk de Groot, en verkozen tot populairste Website van het Jaar 2021 in de categorie Lifestyle. Het is het derde jaar op rij dat de website de titel bemachtigt, want ook in 2019 en 2020 werd het trouwplatform verkozen tot Website van het Jaar. 

Om de populariteit van websites vast te stellen, werd het aantal stemmen geteld door de organisatie van Website van het Jaar. ThePerfectWedding.nl versloeg in haar categorie de websites van onder meer Libelle en vtwonen.

De Rotterdamse Sarah Glasbergen, oprichter van de trouwwebsite, is erg blij met de uitslag:

Het is door corona geen makkelijke tijd voor bruidsparen en we proberen ze zo goed mogelijk te helpen bij het plannen van hun bruiloft. We vinden het daarom extra gaaf om dit jaar voor de derde keer op rij zoveel waardering te krijgen van onze websitebezoekers!


Stemmers oordeelden ook over het design en de inhoud. In de categorie Lifestyle, Home & Living kreeg NADUVI de hoogste beoordeling, waarmee het zich de beste website van het jaar 2021 in deze categorie mag noemen.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBLUE (CuliNESSE) Festival januari 2023 gaat NIET door
Volgend artikelNieuwe Aldi op 5 minuten van Nesselande, flinke parkeergelegenheid geen openingsacties #corona #nieuws #nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.