HomeActiviteiten Nieuws NesselandeBrandingdijk en Siciliëboulevard van 19 tot en met 23...

Brandingdijk en Siciliëboulevard van 19 tot en met 23 april 2010 afgesloten

Gemeentewerken brengt een nieuwe asfaltlaag aan op de Brandingdijk (bouwweg, het gedeelte tussen de Laan van Avant-Garde en de Siciliëboulevard) en repareert een gedeelte van de bouwweg van de Siciliëboulevard. Ook legt de dienst, op verzoek van bewoners, in totaal zeven drempels aan om hard rijden te belemmeren. De werkzaamheden duren tot en met 23 april 2010.
De nieuwe asfaltlaag en de asfaltreparaties moeten in één keer worden uitgevoerd. Daarom sluit Gemeentewerken het bouwweggedeelte van de Siciliëboulevard en de Brandingdijk vanaf 19 april volledig af voor het doorgaande autoverkeer. Borden geven de omleidingen aan. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad. De parallelweg naast de Siciliëboulevard en de Brandingdijk blijft bereikbaar.  

Waterwijk  
Gemeentewerken legt een drempel aan op de rijbaan van de splitsing Brandingdijk/Coenraad Swiepdijk. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is de splitsing afgesloten voor het autoverkeer vanaf de Coenraad Swiepdijk. Verkeer vanuit Waterwijk kan de wijk verlaten via de Reinier Rondhorstdijk. Er wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer ingesteld op de Andries Fyandijk.  
 
 
 

Openbaar vervoer  
Buslijn 175 rijdt tijdens de werkzaamheden via een andere route. Voor informatie over openbaar vervoer kunt u contact opnemen met RET Klantenreacties, via telefoonnummer 0800-6061 of via e-mail: klantenreacties@ret.nl.  
 
 
 

Overlast  
Weersinvloeden en andere onvoorziene omstandigheden kunnen het werk verstoren wat kan leiden tot verschuivingen in de planning.  
 
 
 

Informatie  
 BRON: Rotterdam.nl
 
 
 
 

 

 

 

 

Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u met mij contact opnemen via telefoonnummer (010) 489 58 06 of mailen: w.g.roozenbeek@gw.rotterdam.nl. Kijkt u voor meer informatie over de werkzaamheden in Nesselande op www.rotterdam.nl. Ga vervolgens naar ‘Wonen en Leven’ en ‘Werken aan de weg’.

Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden