HomeActiviteiten Nieuws NesselandeBREKEND! De Siciliëboulevard Nesselande @Rotterdam wordt boven de 27 graden afgesloten

BREKEND! De Siciliëboulevard Nesselande @Rotterdam wordt boven de 27 graden afgesloten

De gemeente Rotterdam meldt op 11 juni 2021 dat de Siciliëboulevard Nesselande voor het strand wordt afgesloten boven de 27 graden. In juni zijn de weersverwachtingen zo dat het half-eind juni enkele dagen 27 graden of warmer wordt. Rotterdam.nl meldt: 

Bij temperaturen boven de 27 graden sluit de gemeente de Siciliëboulevard langs het strand tijdelijk af voor het autoverkeer. De afsluiting geldt tussen 12.00 en 22.00 uur. Verkeersregelaars sturen bezoekers terug of verwijzen naar parkeerplaatsen op de Kosboulevard. De winkels blijven bereikbaar. Zo proberen we overlast door drukte te voorkomen.

Al eerdere is een deel van de boulevard afgesloten geweest voor (auto)verkeer om overlast te voorkomen maar ook om de bezoekers aan het strand een veilig oversteek te geven.

Bewoners rondom het strand en wonend aan de aanvoerroutes strand klagen over snelheidsduivels die tot laat in de nacht over geluidsoverlast zorgen.

Vanaf de nazomer 2021 wordt de boulevard en een deel van de Brandingdijk-West verbouwd. Zo zou de weg verbreed worden en voorzien van vluchtheuvels om een veilige oversteek mogelijk te maken. Ook gaat de boulevard een 30 kilometer-zone worden per eind 2021.

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

2 REACTIES

  1. Sluit de boulevard niet af! De hufters verplaatsen zich dan naar de woonwijk en straten er achter, cypruslaan en de zijstraten. Dit is vorig jaar ook niet goed verlopen. Zet vaste politieposten op de boulevard en voer lik op stuk beleid. Bekeuren, in beslag nemen auto, meer snelheidsheuvels, flitspalen.

Reacties zijn gesloten.

Popular