HomeNesselande INFO nieuwsBREKEND! Nieuwe leider Leefbaar Rotterdam van sociale media verwijderd...

BREKEND! Nieuwe leider Leefbaar Rotterdam van sociale media verwijderd #desinfo #opruiiing

De kersverse nieuwe leider van het geplaagde Leefbaar Rotterdam, de ex HR-manager Ingrid Coenradie, is dinsdag 28 augustus van X (voorheen Twitter) verwijderd. Of zij dit zelf heeft gedaan, of een verwijdering is op basis van het massaal rapporteren van haar account, is niet helemaal duidelijk. Feit is dat het account is verwijderd. Het (branded content) ‘zelfportret’ in het AD (augustus 2023), lijkt tegen de voorvrouw te werken, zie artikel. Al eerder stapte een diversiteit aan leden van de partij op of over (50PLUS onder andere) en onlangs zijn twee wethouders van de partij gestopt. Ingewijden delen met ons dat ook de communicatie-man van de partij is opgestapt. 

 

 

Problemen in Rotterdam

Nu het college, en vooral leefbaar Rotterdam en haar wethouders, moeten gaan ‘leveren’ staat de stad Rotterdam er slechter voor dan ooit. De explosies zorgen aanhoudend voor een onveilig gevoel in de stad, de dure woontorens sluiten niet aan de bij de vraag naar woningen, eind augustus is Rotterdam tot de #1 moordstad ‘verkozen’ en de wegwerkzaamheden zetten delen van de stad langdurig klem – zoals rondom de Hoofdweg in Prins Alexander -,  het Rode Kruis heeft 29 augustus aan de bel getrokken dat de armoedeproblemen in Rotterdam door een ondergrens zijn gezakt.

Ook bij de AH in Nesselande zijn de eerste bedelaars/daklozen gespot.

 

Coenradie leefbaar rotterdam

Na een blunderend verschijnen van Coenradie, de nieuwe partijleider, in de commissievergadering Veiligheid van 24/8, is ze ter plekke onderuit gehaald voor het vermeend rascistisch willen “bashen” van het Zomercarnaval Rotterdam. De leider veranderde haar standpunt dan ook binnen enkele minuten (het event vindt gewoon doorgang in 2024, red.) nadat bleek dat al haar vragen enig moment ervoor al door de aanwezige politiechef waren beantwoord. Merkwaardig in het debat was het blijven aanvallen van de aanwezige politiechef en de suggestie “Dat dus bij Feyenoord het event gecancelled kan worden bij 2 supporters die ruzie hebben”. Bekijk hier de vergadering terug.

 

[UPDATE] Formele klachten tegen lid wijkraad Nesselande en lid @leefbaarrdam: ‘aanhoudende verspreiding desinformatie en opruiing’

Even leek dit een gefrustreerde reactie van Coenradie op de eerdere afservering met betrekking tot het willen framen van het Rotterdams Zomercarnaval. De vraag/opmerking van Coenradie – waar Nesselande.INFO (aanwezig) de leider over heeft doorgevraagd maar nog steeds de intentie/suggestie van die vraag niet begrijpt – leek de start van een hetze tegen de landskampioen. Burgemeester Aboutaleb heeft het vervolgens voor de club op Zuid opgenomen met uitleg dat je niet een club/eventorganisatie straft als er enkele aanwezigen besluiten ruzie te maken op het event tenzij er sprake is van een tereuraanslag gericht op de organisatie. Zie zijn reactie op de video van de vergadering. 

Verwijderd van sociale media

Dinsdag 28 augustus geraakte Coenradie wederom – na een eerdere uitdaging van de harde kern van Feyenoord in de pers – in “gevecht” met Feyenoorders nadat ze haar mening wilde doorduwen en Feyenoord – na een foto waar een fles Jagermeister op is te zien in de Kuip – openlijk verwijt de veiligheid niet op orde te hebben. Dit viel niet goed bij de Feyenoord-aanhang aangezien Coenradie de gehele context van die flex niet kent.

Na talloze blokkades en de pogingen tot het afschermen van haar X-account, is het account verwijderd.

 

Coenradie heeft in een vermeende ‘zomervakantieovername’ de leider Van Drunen vervangen. Van Drunen had een slechte start na de ruzies met de bewoners op Rotterdam-Zuid die zich door de partij in de maling genomen voelen gezien de invoering van het betaald parkeren en kortingen op energietoelages in de wijken en het verwijderen van vitale bus- en tramlijnen.

Het voorval met Coenradie was wederom ongelukkig; tegelijktijd was op RTL 4 tv een wegzakkende Joost Eerdmands te zien die voor een vermeende implosie van zijn JA21 lijkt te staan met ook daar vertrekkende leden. Eerdmands vertrok al eerder uit Rotterdam door de aanhoudende schandalen van “zijn” Leefbaar Rotterdam.

 

‘Nepnieuws en vermeende opruiiing groot probleem bij Leefbaar Rotterdam’

In Nesselande hebben wij al langer last van de bedenkelijke campagneaanpak van leden van de partij die zich lijken te kenmerken door het delen en verspreiden van desinfo en nepnieuws, zie hier. Dit levert een stroom van klachten op tegen actieve leden van de partij in de wijk Rotterdam-Nesselande. 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden