Op een terrein in Zevenhuizen (Zuidplas) – voorzien van grote containers – is een groot aanbod gestolen auto-onderdelen gevonden.

Bij een grote bedrijf controle zijn op een terrein in Zevenhuizen een groot aantal  huurcontainers gevonden vol gestolen goederen. Het gaat hier onder andere om gestolen voertuig-onderdelen, zoals sturen, airbags en bumpers. Ook is een gestolen Mercedes (grotendeels uit elkaar gesloopt) aangetroffen.

In de omgeving Zuidplas-Nesselande vonden er na de zomer van 2021 een aantal diefstallen van auto-onderdelen plaatst. Of dit verband met elkaar is nog niet duidelijk.

Foto: Afdeling Team veiligheid Zuidplas, december 2021Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNesselander (en oud-SPARTAAN) Aad Andriessen in De Kristal, Nesselande, overleden #DZBXerxes
Volgend artikelDenktank mobiliteit Vijfde Dorp en (digitale) Informatieavond 13 december 2021 #vijfdedorp #woningen #nieuws #Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.