Op zaterdag 25 september 2010 wordt er een landelijke burendag gevierd in de wijk Nesselande. Bewoners van De Kristal gaan op het Maltaplein soep uitdelen om aandacht te vestigen op het leuke thema: burendag.

Meteen een kans om andere Nesselanders te enthousiasmeren voor een Creatieve Kunst markt die in december plaatsvindt en om misschien wel andere activiteiten met elkaar te organiseren. Een aantal bewoners hebben zelf het initiatief genomen om soep te maken voor de buurt en ze zoeken nog meer mensen om te helpen. De voorbereiding is op vrijdag 24 september van 13:00  tot 15:00 in de keuken van Stichting Buurtwerk Alexander (De Kristal). Wanneer u op zaterdag 25 september voor een uurtje soep uit wilt delen, is dit ook mogelijk. U kunt aangeven hoe u uw bijdrage wilt leveren voor burendag door in De Kristal of bij Albert Heijn Maltaplein het burendagformulier op te halen en in te vullen. De burendag wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel“Jong Geleerd Oud Gedaan”
Volgend artikelFOTO’S: drukte op de kinderkermis Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.