HomeGemeenteCampagne verkeersasociaal ook in Nesselande

Campagne verkeersasociaal ook in Nesselande

 Ken je dit fenomeen? Auto's die onnodig hard optrekken, uitlaten die knallen, rondjes rijden zonder reden en harde muziek schallend uit de ramen. Het verkeersgedrag in Rotterdam laat te wensen over. Om dit asociale gedrag aan te pakken, hebben gemeentelijke handhavers besloten om vanaf deze zomer dwangsommen op te leggen aan herhaaldelijke overtreders. Daarnaast zullen er tijdelijke straatafsluitingen worden ingesteld om de situatie aan te pakken." Meer informatie over hoe Rotterdam dat gaat doen  kun je vinden op onderstaande links. https://www.rotterdam.nl/dwangsommen-tegen-verkeersasociaal-gedrag https://www.rotterdam.nl/verkeersveiligheid-en-overlast

Auto’s die onnodig hard optrekken, uitlaten die knallen, rondjes rijden zonder reden en harde muziek schallend uit de ramen.

Het verkeersgedrag in Rotterdam laat soms te wensen over.

 

Meer informatie over hoe Rotterdam dat gaat doen op onderstaande links:

 

Om dit asociale gedrag aan te pakken, hebben gemeentelijke handhavers besloten om vanaf deze zomer dwangsommen op te leggen aan herhaaldelijke overtreders. Daarnaast zullen er tijdelijke straatafsluitingen worden ingesteld om de situatie aan te pakken.”

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular