“Mijn eerste campagne-activiteit voor de Rotterdamse VVD was in de zomer van 2017. Op een bloedhete zaterdag in Nesselande.

We verzamelden met een groepje van 6-7 man bij Brasserie Lookies. Colaatje met ijs, even kennis maken en aan de slag: de wijk in. Langs de deuren en gewoon de vraag stellen: “Wat kan er beter in Nesselande?”

Bij meer dan helft van de gesprekken ging het over overlast als met lekker weer veel mensen naar het strand en de boulevard komen. Van (dronken) hangjeugd die met scooters door de (kinderrijke) buurt scheuren, van lege Red Bull blikjes en Snickers-verpakkingen die bezaaid liggen op de stoep en auto’s die zelfs in parkjes worden neergeknald.”

 

 

Lees hier verderDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[Video] 9-jarige Nesselande-vlogger, deelt handigheden voor Fortnite, Brawl Stars en Roblox #YouTubekanaal
Volgend artikel‘Strandwachten halen twee drenkelingen uit het water’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.