HomeActiviteiten Nieuws Nesselande Zomerchaos: juli-augustus verbreding-ophoging strand Nesselande

[UPDATE] Zomerchaos: juli-augustus verbreding-ophoging strand Nesselande

Chaos strand Nesselande
Strand Nesselande

Afgesloten parkeervakken daar waar er reeds schaarste is aan de boulevard en delen van het strand van Nesselande afgesloten. De LED-borden geven afsluitingen aan. Wij hebben de gemeente Rotterdam gevraagd waarom juist in de zomer: 

Waarom nou net in de zomer?

Dat is een veelgestelde vraag. Toch is het onderhoud nu nodig. Want bij de laatste inspectie van het strand zijn in het ondiepe gedeelte van het water zachte plekken aangetroffen. Als deze dieper worden en verschuiven, kunnen er kuilen ontstaan. Om een onveilige situatie te voorkomen, pakt de gemeente het strand aan.

Om badgasten zo min mogelijk te hinderen, gebeurt het werk in delen. Eerst is de noordzijde aan de beurt, daarna de zuidkant van het strand. Alleen waar werkzaamheden zijn, is het strand afgesloten. Het andere deel is open voor strandgangers.

Het werk start half juli en duurt ongeveer 3 weken. Heb je vragen of wil je reageren? Stuur dan een mail naar 📩 gebiedskantoorPrinsAlexander@rotterdam.nl. 

Overlast

Omdat de strandbezoekers de overlast van de zomerse werkzaamheden vermoedelijk pas op het laatste moment zullen bemerken, verwachten wij een grote chaos.

Het strand van Nesselande zou deels onveilig zijn; er is een gevaar dat er gaten kunnen ontstaan. Naast de afsluitingen zullen er veel vrachtwagens af en aan rijden tussen 8-18 uur, zo laat de gemeente ons weten.


Via Gemeente Rotterdam, juli 2024

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair