HomeActiviteiten Nieuws Nesselande#chaosnesselande Merkwaardige omleiding C; u kunt WEL via Brandingdijk...

#chaosnesselande Merkwaardige omleiding C; u kunt WEL via Brandingdijk naar boulevard Nesselande

Er wordt nog tot 2024 aan de boulevard van Nesselande gewerkt. We maken november 2022 letterlijk een bocht vanaf de Brandingdijk naar de boulevard. Sinds de lente-zomer 2022 wordt Nesselande getroffen door een reeks van onduidelijk, onjuiste en merkwaardige omleidingen. Zo is het verkeer zomer 2022 de wijk in en direct weer uit de wijk geleid, zie hier het dossier. Erg pijnlijk was het feit dat afsluitingen van onder andere de Brandingdijk niet de veelgebruikte route-systemen en het hulpdienstensysteem Melvin aanwezig waren, met een chaos als resultaat.

Tevens waren er omleidingen voor een afsluiting die helemaal niet heeft plaatsgevonden en hebben borden een 14-daagse ‘afsluiting van de boulevard’ gecommuniceerd, daar waar deze alleen op de 14e dag (onnodig) was afgesloten.

Tot eind november 2022 is een deel van de boulevard dicht. Toch rijdt u eenvoudig de boulevard op.

U rijdt snel en eenvoudig naar het opengestelde deel van de boulevard van Nesselande, via: de Brandingdijk (rechtdoor bij de groene bak). U slaat op 2/3 linksaf naar de Cypruslaan en dan de tweede straat rechts en u staat op de boulevard bij het winkelcentrum. Deze route is vooral in de ochtend – gezien de drukte richting de scholen en busvervoer – het snelst.

 

 

 

 

Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden