Column Miss Nessy: Eindelijk! Boulevard Nesselande; ons eigen winkelparadijsje…

1728

 

Jarenlang hebben wij op en neer moeten rijden naar allerlei dorpjes om ons heen. Maar we hebben nu dan eindelijk ons eigen winkelparadijsje. Aaaahhhh…beter beter!!
Voor ons doorgewinterde , van hot-naar-her rennende, duizendpoot-achtige , parttime-werkende, sociaal-drukbezette, moderne , 21ste eeuw moeders, echtgenotes en werkneemsters/ondernemers komt dit winkelcentrum natuurlijk als geroepen!
Eindelijk niet meer voor een wissewasje helemaal naar Nieuwerkerk, Zevenhuizen of Alexandrium vliegen. Nee, gewoon bij je dagelijkse boodschapjes even een ander winkeltje binnenwippen om vervolgens al je voorraad in je autootje te laden en geheel gratis weg te rijden.
Het is bijna zo dat we ons als een of andere koningin voelen die door allerlei zeer enthousiaste winkeliers warm worden onthaald , zij het niet dat we door wel heel smalle looppaden in de winkels ons een weg langs de andere zeer actieve medebewoners en andere geinteresseerden moeten zien te vinden om onze tandpasta en wat al niet meer in te laden. Maar we mogen verder niet klagen…alle winkels zijn rijkelijk gevuld met handige voorraad.
Ik mis nog wel wat gezellige bankjes en bloemperkjes ofzo…maar ja…ach…je kan niet alles in een keer hebben. Wie weet komt dat nog eens tevoorschijn. Want ja, als je zo’n overheerlijk broodje bij de bakker haalt, samen met je kindje….dan hoop je het ook in alle rust, mensen-observerend, lekker op te kunnen eten.  Nietwaar?
Verder zullen er, als ik het goed heb begrepen,  nog een vijftiental andere winkeltjes bij komen….ik ben zelf vis-verslaafd…dus een viswinkeltje zou reuze welkom zijn wat mij betreft!
En ik denk dat een kledingwinkeltje of twee/drie meer ons ook als muziek in de oren zal klinken.
Maar degenen die er nu staan, daar ben ik, samen met nog duizenden anderen, al jaren klant van. Daar ben ik haast zeker van. Nu nog even een nog snellere herstel van de economie zodat er centjes overblijven om daar rond te blijven neuzen en dat iedereen maar ‘Mexicaanse grieploos’ en gezond kan blijven wandelen langs de boulevard.  Nou ik zou zeggen dames, sjop ze , geniet ervan en we komen elkaar vast wel een keer tegen. Lang leve Boulevard Nesselande!
Vorig artikelLaan van Avant-Garde per 7/12 niet vanuit Zevenkamp berijdbaar
Volgend artikelMirakelse Kitschkerst op 12 december 2009: entree 3 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.