Culinesse
Culinesse

We hebben ook op dit event weer twee jaar moeten wachten. In 2022 lijkt hij dat weer echt door te kunnen gaan in Nesselande.

Culinesse Nesselande strand

Culinesse Nesselande strand

CuliNESSE heeft een prachtige locatie aan de Zevenhuizerplas. Het navigatieadres is Kosboulevard. Op deze pagina lees je meer over bereikbaarheid en de pendelbussen. 

De zaterdag is inmiddels (begin april 2022) uitverkocht, de donderdag en vrijdag hebben nog kaarten in de verkoop.

Locatie

Nesselanders gaan lopend of op de fiets nu het feest een landelijke bekendheid geniet is het navigatie adres voor festival CuliNESSE is de Kosboulevard – Rotterdam Nesselande voor een ieder buiten het Groene Hart. Zowel voor fiets, OV, Kiss & Ride, als parkeren is dit adres als navigatieadres aan te houden.

Volg vervolgens de aanwijzingen op de borden voor meer instructies.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelKORTING! Topfeest is NIEUW in Rotterdam-Nesselande en verhuurt attracties voor een ’topfeest’
Volgend artikelWederom fleurige donatie aan Minibieb Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.