Met een mooie donatie van @kinderzwerfboek heeft Minibieb Nesselande veel nieuwe boeken in de lokale MiniBieb in het hart van Nesselande.

“Ook zaten er een paar Young Adult boeken bij de donatie. Die kun je vinden op de bovenste plank.”, zo meldt de MiniBieb op Instagram. “Verder hebben we ook veel andere mooie boeken in de bieb staan.”

Ook staan er nog veel bloemen zaadjes in de MiniBieb van @the_pollinators voor de actie #voerdebijbij. Neem gerust een zakje mee.

Kom kijken of er wat voor je tussen zit

Een boek over? Op de Laan van Magisch Realisme 21-23 in de Rotterdamse wijk Nesselande staat deze MiniBieb Nesselande die ook tijdens de feestdagen open. De bieb bestaat sinds juni 2020. Sinds 2020 is er ook een Minibieb in Zevenkamp.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelCuliNESSE augustus 2022 te Oeverpark-Oeverpad Rotterdam-Nesselande is op de zaterdag uitverkocht
Volgend artikelLoopgroep Nesselande weer met steunpunt aanwezig op Marathon van @Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.