Lieve CuliNESSE liefhebbers,
De overheid heeft vrijdag 9 juli 2021 bekendgemaakt dat er tot en met 13 augustus geen meerdaagse evenementen mogen plaatsvinden vanwege de huidige corona-ontwikkelingen. Daarna wordt beoordeeld of evenementen na die datum weer worden toegestaan. Zodra er meer bekend is over het wel of niet door kunnen gaan van CuliNESSE laten ze dat uiteraard zo snel mogelijk weten. Alle kaartkopers zullen dan ook per mail geïnformeerd worden.
We duimen natuurlijk dat we jullie later goed nieuws kunnen brengen en dat we er alsnog een groot feest van kunnen maken!


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelAfgebrokkeld kunstwerk ‘Groene Bak’ Nesselande na vijf maanden hersteld, kosten lopen flink op
Volgend artikelNota uitgangspunten Common Green woningen Nesselande en wie zijn die sociale huurders?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.