HomeActiviteiten Nieuws NesselandeDansschool (uit Nesselande) komt juni 2023 met grote dansproductie...

Dansschool (uit Nesselande) komt juni 2023 met grote dansproductie #butterfly

DPFC – met een vestiging in Rotterdam-Nesselande – komt juni 2023 met een lokale dansproductie.

De kracht van DPFC Gym & Dance is de enorme diversiteit op het gebied dans, sport, fitness en yoga. Het centrum onderscheidt zich van andere centra door een geheel eigen uitstraling. De service, klantvriendelijkheid en het wederzijdse vertrouwen hebben het centrum groot gemaakt.

In drie verschillende sport en dans studio’s worden maar liefst 140 groepslessen per week gegeven. Tevens is er een volledig nieuw fitnesscentrum voor dames en heren met cardio, kracht en functional training.
Schone en ruime kleedruimtes met GRATIS heren en dames SAUNA en een grote open receptie.

 

Dansproductie

The Butterfly Effect! Get ready voor een onvergetelijke theatershow van DPFC Dance met verschillende voorstellingen in Juni 2023 🤩 Onze getalenteerde dansers brengen hun passie en creativiteit tot leven door middel van verschillende dynamische & kleurrijke choreografieën. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om de kunst van dans op een geheel nieuwe manier te ervaren.

“The Butterfly Effect” is een concept waarbij wordt gedacht dat kleine gebeurtenissen grote en verreikende gevolgen kunnen hebben ( oorzaak – gevolg ) De kracht van beweging, de schoonheid van verandering! Laat je bewegen door de magie van het theater!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden