HomeActiviteiten Nieuws NesselandeDe duurzame mobiele koffiebar staat eind maart in Nesselande

De duurzame mobiele koffiebar staat eind maart in Nesselande

De duurzame, mobiele koffiebar van Zjee Café (ook bekend van BLUE festival begin 2023) staat donderdag 30 maart en vrijdag de 31e rondom de boulevard van Nesselande.

Het wordt steeds beter weer woehoe! Kom je ook gezellig een bakkie doen bij de duurzame mobiele koffiebar?
Agenda maand mei, juni en juli beginnen zich te vullen. Dat is al aardig snel! Wil jij dus enthousiaste barista’s op jouw locatie met de duurzame mobiele koffiebar? Wacht niet te lang en reserveer jouw datum en tijdstip! www.zjeecafe.nl Zjee Café, de koffie die jouw verhaal vertelt

De missie van Zjee Café is een duurzame missie. Een eerlijke financiële verdeling op de wereld en de dagelijkse routine verduurzamen. Dit doen wij door het leveren en serveren van eerlijk geproduceerde Specialty Coffee bonen.

 

Een term in de koffiewereld voor hoogst kwalitatieve koffieboon op de wereld. Dit heeft vaak te maken met direct trade en dat heeft weer te maken met rechtstreeks contacten met de koffieboeren, brandeirj en barista. Meer dan de helft van de koffieboeren over heel de wereld komt in nood vanwege het veranderende klimaat.

 

Door te kijken naar lokaal ondernemerschap maar ook een duurzamere wereld bij het dagelijks drinken van koffie willen wij de koffie productie-industrie verbeteren en de boer een beter bestaan geven. Als koffiedrinken toch in jouw dagelijkse routine zit, laat deze dan bijdragen aan een betere wereld!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular