HomeActiviteiten Nieuws NesselandeDe 'file' brug (Groenewegbrug) Brandingdijk - Shellstation gaat 7 weken dicht

De ‘file’ brug (Groenewegbrug) Brandingdijk – Shellstation gaat 7 weken dicht

De meeste bewoners hebben reeds van de gemeente een brief thuis gehad over de Groenewegbrug. Niet om een alternatief of spontane verbetering van de ontsluiting naar de N219- A12 te realiseren maar om aan de te kondigen dat de brug per 26 februari 2011 7 weken dicht is.

De drukke brug bij het Shell-station (tussen de Brandingdijk en de rotonde richting de N219), moet verstevigd en vernieuwd worden. Het brugdek en het beweegbare gedeelte van de brug worden vervangen.

Tijdens deze werkzaamheden zal de brug tussen 26 februari en 15 april afgesloten zijn voor doorgaand autoverkeer. De omleidingsroute loopt via de Laan van Avant-Garde over de A20 naar de Hoofdweg. Voor voetgangers, (brom)fietsers en hulpdiensten blijft de fietsbrug wel beschikbaar.

Gemeentewerken zal op maandag 7 februari een informatiebijeenkomst over deze werkzaamheden organiseren.

Datum: maandag 7 februari / Locatie: De Kristal, Cypruslaan 400-412 / Tijd: 18.30-20.30 uur

Bron: Nesseweb/ Gemeentevoorlichting Rotterdam Alexander

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

3 REACTIES

 1. Dit kan echt niet, moeten we eerst wachten tot alle kinderen afgeleverd zijn op school, een noodbrug is toch niet zo veel moeite?

 2. Een stuk mismanagement van de gemeente. Eerst voor extra drukte en files zorgen met de N-weg naar en van de a12 een slechte doorvoer op de rotonde en dan in de drukste werkmaanden van een jaar de enige echte ontsluiting naar de zuidplasweg en a12 afsluiten. En waar is Wonio?

 3. Reactie Deelgemeente:

  Hartelijk dank voor uw melding aan de gemeente Rotterdam.

  In uw melding geeft u aan zich zorgen te maken over de afsluiting van de Groenewegbrug.
  Ik begrijp uw zorg hierover. Bovendien wordt uw zorg door meerdere bewoners gedeeld.
  Daarom wordt vanavond een informatieavond georganiseerd, waar aan bewoners uitleg gegeven wordt en de bewoners de gelegenheid hebben om vragen te stellen.
  Deze avond vindt plaats in de Kristal, vanaf 18:30 uur tot 20:00 uur.

  Mocht u niet in de gelegenheid zijn hierbij aanwezig te zijn, dan kunt u na deze avond een beknopte samenvatting op de site van Wonio, http://www.nesseweb.nl vinden.

  Overigens, aan de opstopping op de Brandingdijk, die veroorzaakt wordt door de te geringe capaciteit van de rotonde, blijft doorgewerkt worden.
  Zodra er informatie beschikbaar komt over de werkzaamheden en de planning hiervan, wordt dat aan de bewoners kenbaar gemaakt.

  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

  Met vriendelijke groeten,

  Nienke Frijlink
  Medewerker gebied (Nesselande)
  Deelgemeente Prins Alexander

Reacties zijn gesloten.

Popular