HomeNesselande INFO nieuwsNieuws NesselandeDe terrassen in Nesselande gaan weer open per 28 april 2021! #terras...

De terrassen in Nesselande gaan weer open per 28 april 2021! #terras #open

SAMSUNG

 

Na ruim zes maanden is het vanaf woensdag 28 april weer mogelijk om een terrasje te pakken. Ook verdwijnt de avondklok. Een bezoek aan het terras is vanaf woensdag 28 april weer mogelijk, maar dan uitsluitend tussen 12.00 en 18.00 uur. Dit kan alleen op reservering. Dit reserveren kunt u vooraf online of telefonisch doen, maar mag ook ter plekke op het moment dat je daadwerkelijk op het terras wil gaan zitten. Bij binnenkomst vindt een gezondheidscheck plaats middels enkele vragen.  

Ook het winkelen is weer mogelijk zonder afspraak bij Winkelcentrum Boulevard Nesselande. Nesselande kent horeca terrassen van onder andere DeliCity, Guay,  L’Italiano, Cool ’n Cold, Lookies en Mr. Pita.

 

 

Enkele reacties:  

Lookies

Lookies zegt op Facebook:
Beste gasten van Brasserie Lookies, vanaf a.s. woensdag 28 april openen wij weer ons mooie, gezellige terras ! Daar moet op geproost worden.?! Wij kijken er enorm naar uit om jullie weer te mogen begroeten!
Onze bestel- en bezorgservice gaat gewoon door zoals jullie van ons gewent zijn!

Mr. Pita

Naast het afhalen en bezorgen ‘s avonds zijn onze terrassen van Mr. Pita vanaf 28 april 2021 ook geopend!
Wij kunnen niet wachten jullie weer te verwelkomen op ons terras, deze is geopend van 14:00 tot 18:00! Al onze gerechten zijn de gehele middag op het terras te bestellen en u kunt reserveren via 0103141151.
Uiteraard kunt u na sluiting van ons terras ook nog eten bestellen om mee te nemen of te laten bezorgen van 16:00 tot 21:00
Wij kunnen niet wachten om u snel weer op ons terras te verwelkomen. Vergeet niet tijdig te reserveren!!
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular