HomeNesselande INFO nieuwsNieuws NesselandeKnaap tankstation Nesselande zoekt een opschepper

Knaap tankstation Nesselande zoekt een opschepper

Wie wordt de nieuwe opschepper bij Knaap Shell tankstation Nesselande? Ben jij een opschepper? Dan zijn wij op zoek naar jou/u!

Ben jij geen opschepper maar wil je wel bij ons werken?
Tag jij de grootste opschepper op hun Facebook en werkt diegene binnenkort bij ons? Dan krijg jij een liter bak schepijs van ons als bedankje!

Opscheppers gezocht voor de koudste bijbaan

Bij het leukste tankstation van Nederland zoeken wij enthousiaste medewerkers (vanaf 16 jaar) voor het verkopen van het lekkerste schepijs!

Dit is de ideale bijbaan. Waarom? Omdat deze bijbaan perfect te combineren is met je hobby’s, sport en school. Jij bepaalt namelijk zelf hoeveel en wanneer je werkt. Wat wil je nog meer?

Wat ga je doen?
Je staat achter de ijsvitrine en verkoopt schepijs aan onze klanten.

Wie zoeken we?
Als je houdt van aanpakken en je bent gemotiveerd om onze klanten te voorzien van het lekkerste schepijs en met een glimlach de deur uit te laten gaan, komen wij graag met jou in contact. Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband. Goede omgang met je collega’s is erg belangrijk. Ervaring is mooi meegenomen, maar geen must. En…. Jij wordt blij van ijs!

Waar kom je te werken?
Knaap Tankstation BV aan de Brandingdijk in Nesselande is een servicegericht Shell station waar de klant op de eerste plaats staat. We hebben een leuk jong team en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Werken bij Knaap staat ook nog eens goed op je CV!

Knaap Tankstation is qua locatie niet goed met het OV te bereiken. Eigen vervoer is dus een must!

Als jij binnenkort een ijsje met ons wilt eten, horen wij dat graag. Solliciteer via de mail en laat ons weten welke dagen en dagdelen jij beschikbaar bent.

Solliciteer dan en stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@shellstation.nl

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular