De NPO Radio 2 Top 2000, die sinds december 1999 tussen kerst en oud en nieuw wordt uitgezonden is de topper van Radio 2.De Top 2000 samenstelling van de wijk Nesselande is duidelijk wat jonger dan de gemiddelde Top 2000-stemmer. Zo wordt in de strand-wijk de top 10 helemaal op zijn kop gegooid: alleen de nummer 1 is hetzelfde. De lijst is gemiddeld ook veel jonger dan de andere lijsten in de regio met veel jaren 80 muziek in de lijst.  Opvallend ook is dat Led Zeppelin en Pink Floyd ontbreken, iets wat op een generatiekloof lijkt.

 

In de lijst met opvallend hoge noteringen ook veel nummers uit de jaren 80. Een aantal nummers is toe te schrijven aan de leeftijd van de gemiddelde Nesselander, die in de jaren 80 geboren is. Zo staat ‘Dancing with tears in my eyes’ van Ultravox uit het jaar 1984 erg hoog.  

Via: Radio2/Top2000/Gouweijsselnieuws.nl

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBebouwing recreatieterrein Strand Noord Nesselande gaat definitief door (visual)
Volgend artikel[Poll] Uitslag poll herfst-winter 2018: ‘Voor welk winterevent in Nesselande loopt u warm?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.