In 2021 is de gemeente Rotterdam met ‘deelpartners’ om de tafel gaan zitten voor het uitbreiden van deel-voertuigen, zoals scooters. Per 2022 komen er sowieso ruim 300 e-bikes in Rotterdam en meer deelscooters.

Vooral op mooie dagen is het gebruik van een deelvoertuig een groot succes met een groot verzamelpunt boulevard Nesselande.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBijna 500 kerstbomen ingeleverd in Nesselande!
Volgend artikelWijkmanager en wijknetwerker Nesselande per direct weg #wijkissues

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.