Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Dierenkliniek Nesselande voor het tweede jaar op rij gekozen tot de ‘Beste Dierenarts van Zuid-Holland’

Dierenkliniek Nesselande – gelegen aan de rand van Nesselande bij Zevenkamp – is in 2020 voor het tweede jaar op rij gekozen tot de ‘Beste Dierenarts van Zuid-Holland.

Onze kliniek richt zich primair op gezelschapsdieren als honden, katten en knaagdieren.

Dit vertelt dierenarts Vahid Sheikh Bahai (zie foto boven van website). Wij zijn een moderne en gemoedelijke dierenkliniek voor gezelschapsdieren in Rotterdam Nesselande. In onze kliniek staan eerlijkheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel en wordt u als eigenaar nauw betrokken bij het onderzoek en de behandeling van uw huisdier.

Onze dierenkliniek is gevestigd in Rotterdam Nesselande. Onze dierenkliniek is voor iedereen goed bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren.

Dierenkliniek Nesselande is aangesloten bij VetVisuals® International en KNMVD.

Maar ook voor vogels en bijzondere dieren kunt u bij ons terecht hoor. Dierenkliniek Nesselande werkt alleen op afspraak. “Op deze manier kunnen we elk dier optimaal onderzoeken en behandelen en hoeft het baasje niet te lang in de wachtkamer te zitten.” Eventuele spoedgevallen worden uiteraard ook behandeld.

Mijn doel was een moderne&complete praktijk te beginnen waar alle benodigde apparatuur aanwezig is, maar wel een gezellige en huiselijke sfeer waar de klanten en personeel zich op zijn gemak voelt.

 


Dit artikel heeft 432 views
Over Redactie 2416 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.