Doe mee met de enquête warm-weer-protocol Nesselande. Het zogenaamde WWP is de situatie op warme stranddagen dat er wordt opgeschaald qua politie, handhaving en meer diensten. Er ligt dan een draaiboek voor optimale samenwerking rondom het strand van Nesselande. Dit is bedoeld om de veiligheid te versterken.

 

Uitleg vragenlijst

U wordt gevraagd naar uw mening over het vernieuwde warm-weer-protocol. Het warm-weer-protocol is een protocol voor badplaats Nesselande dat in werking treedt als de verwachtte temperatuur boven de 23 graden is. Het protocol bestaat uit veel maatregelen zoals de inzet van de reddingsbrigade, particuliere beveiliging, handhavers en politieagenten. Het protocol wordt jaarlijks vastgesteld door de Rotterdamse gemeenteraad. In 2021 is het protocol vernieuwd met de volgende aanvullende maatregelen:
– Inzet van jongerenwerk
– Camerabeelden worden live uitgekeken
– Lachgasverbod

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek!

 

Hartelijk dank voor het invullen van deze enquête! Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze enquête? Dan kunt u een mail sturen naar 669108@student.inholland.nl


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOnbekende paden Oeverpark blijken wandelpaden
Volgend artikelPopkoor Nesselande zoekt leden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.