De oplevering van het ‘Park Oeverpark Nesselande’ is in volle gang. Meer bebossing, planten, watertjes en paden. Waar wandelaars op de sociale media klagen over fietsers en brommers die langs hun heen schieten heeft mei 2022 de Gemeente Rotterdam ons aangegeven dat de nieuwe paden – nog niet voorzien van bewegwijzering/borden – bestemd zijn als wandelpaden. De borden worden geplaatst als de werkzaamheden zijn afgerond.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNesseloop Nesselande 28 mei 2022 kent actie voor goed doel @lgnesselande
Volgend artikelDOE MEE: Enquête warm-weer-protocol Nesselande #WWP #politie #strand #nesselande #handhaving

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.