Save Soil

De Nesseloop vindt dit jaar plaats op 28 mei 2022 aan de boulevard van Nesselande. Dit is een mooi moment om deelnemers ondersteuning te vragen om aan deze beweging “Red de bodem /SaveSoil” mee te doen.

Hoe meedoen?

Loopt u of je mee op 28 mei in de Nesseloop en wil je/wilt u deze beweging ondersteunen? Dan kun je dit doen door tijdens de Nesseloop het logo van Save Soil zichtbaar te dragen. Hiervoor is er een t-shirt, een pet en een sticker beschikbaar.

Hoe kun je er aan komen?

Zowel t-shirt, pet en logo zijn bij mij verkrijgbaar.  Laat het mij uiterlijk maandag 2 mei weten, zodat ik voldoende tijd heb om het t-shirt, pet en logo te bestellen. Denk er aan om je maat door te geven.

De sticker is gratis, t-shirt is  € 8,49 en pet is € 3,55. Wil je meer over deze beweging weten, ga naar hun website

Laten we met ons gezamenlijke activiteit : het hardlopen laten zien dat we de natuur en al het leven op onze planeet ondersteunen. Laten we het waarmaken. Dank jullie wel voor jullie tijd.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelZaterdag 14 mei 2022 een Open Dag haven Nesselande inclusief Walk en Clean #programma
Volgend artikelOnbekende paden Oeverpark blijken wandelpaden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.