HomeGemeente #raad010DOE MEE! 'Onderzoek communicatie en participatie Prins Alexander' #beterecommunicatie #participatie #nesselande #wijk

DOE MEE! ‘Onderzoek communicatie en participatie Prins Alexander’ #beterecommunicatie #participatie #nesselande #wijk

De gemeente Rotterdam wil in 2021 en 2022 meer gaan doen met (digitale) participatieplatformen. Daarbij is het noodzakelijk nu in kaart te krijgen. Zo kon er gestemd worden op een mijnwijk.rotterdam.nl/mijn.rotterdam.nl digitaal platform dat in alle wijken uitgerold gaat worden in 2022. Het lijkt de gemeenteversie van NEXTDOOR te gaan worden, en ambtenaren van de gemeente Rotterdam geen regelmatig zelf in de wijk in. 

Een laptop met allemaal kreten er omheen: stemmen kan tot en met 9 mei. Jouw stad! Denk mee! Doe mee!

communiceert

De gemeente communiceert op verschillende manieren met u als bewoner, ondernemer of bezoeker van Prins Alexander. Ook vinden we het belangrijk dat u meepraat of een bijdrage levert aan onderwerpen die uw wijk aangaan. We horen graag wat u hiervan vindt en waarover u met de gemeente zou willen communiceren of participeren.

In Rotterdam bouwen we aan een nieuwe wijkdemocratie. Met het collegevoorstel Wijk aan Zet en met dit platform. Het digitaal participatieplatform is straks dé plek waar de gemeente actief samenwerkt met u als bewoner. De stad is tenslotte van ons allemaal. Zo weet u straks beter wat er speelt in uw buurt en kunt u ook hier uw stem digitaal laten horen.

De uitkomst van deze enquête kunt u vinden op de website Rotterdam.nl/Prins Alexander.

Eventueel werkt ook deze link naar het onderzoek: 

 www.rotterdam.nl/wonen-leven/prins-alexander

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular