Druk aan strand @Nesselande; parkeren is lastig, kom op de fiets/scooter/brommer of met OV @PrinsAlexander

621

Het is druk aan het strand van Nesselande woensdag 2 juni 2021. Rond 16 uur stond er zelfs aan de Brandingdijk een file tot ver in de wijk Nesselande bij het ‘aflossen’ van bezoekers aan het strand Nesselande.

Met zo een 25 graden ook een Warm Weer Protocol aan het strand met een samenwerking tussen diverse handhavende instanties, op deze drukke woensdag ook de hulp van de Bereden Politie Nederland. Opvallend is dat de terrassen nu te klein lijken en de gehele dag en delen van de avond bezet zijn met een structureel lange rij voor de Cool ’n Cold.

Parkeerproblemen gaan opspelen tijdens de zomer van 2021

Waar in de nazomer-herfst de boulevard en Brandingdijk en directe omgeving worden aangepast, is het gemis van de parkeergelegenheid aan de Kretalaan, het Jumboterrein en delen aan de boulevard, zeer merkbaar.

Het rondjes rijden zoekend naar een parkeerplek zorgt niet alleen voor veel geluidsoverlast en irritaties maar ook ‘getaxi’ waar inzittenden ergens bij de boulevard worden afgezet. Veel groen en stoep wordt ingezet als instant parkeerplek.

Cool 'n Cold IJssalon

Politie zichtbaar aanwezig

Veel politie is aanwezig op strategische plekken voor het gezellig houden van de (ingeschat) 3000-4000 bezoekers aan het strand en de directe omgeving.

De politie heeft oog voor notoire hardrijders en ander overlast in het verkeer. Zo is er bij de Onderweg (einde Brandingdijk) een auto en motorrijder aan het begin van de aavond staande gehouden.

 

Vorig artikelEikenprocessierups weer in opkomst in Rotterdam-Nesselande
Volgend artikelExclusief interview met de populaire Loopgroep Nesselande #sporten #nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.