HomeActiviteiten Nieuws Nesselande Drukte Koningsdag @Rotterdam door werkzaamheden A16 (die van A13 uitgesteld)

[UPDATE] Drukte Koningsdag @Rotterdam door werkzaamheden A16 (die van A13 uitgesteld)

Een kaart van de snelwegen in de regio, met daarop de afsluitingen en omleidingen aangegeven (bron: Rijkswaterstaat).Gaat u op pad met Koningsdag? Of op zondag 28 april? Reis zoveel mogelijk met de fiets, lopend of met het openbaar vervoer. Reist u met de auto? Hou dan rekening met extra reistijd in de regio Rotterdam.  

 

[UPDATE]

Weekendafsluitingen A13 verplaatst

De afsluitingen van de A13, die gepland stonden voor het Koningsdagweekend en voor het weekend van 3  mei, zijn uitgesteld en gaan dus niet door. Lees meer over deze wijziging op de pagina Weekendafsluitingen tussen Delft-Zuid en knooppunt Kleinpolderplein worden verplaatst. Link opent een externe pagina van Rijkswaterstaat. 

Van vrijdagavond 26 april om 22.00 uur tot maandagochtend 29 april om 05.00 uur voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de A16. Gedurende deze periode zal de A16 in de richting van Dordrecht volledig afgesloten zijn voor verkeer. Het afsluitingsgebied strekt zich uit van het knooppunt Terbregseplein tot aan afrit 26 Rotterdam Kralingen.

Deze afsluiting zal ook impact hebben op het verkeer op de wegen rondom Rotterdam. Er wordt verwacht dat er aanzienlijke verkeersdrukte zal ontstaan op de Abram van Rijckevorselweg en omliggende wegen. Daarom wordt geadviseerd om tijdens dit weekend, met name tijdens Koningsdag, zoveel mogelijk gebruik te maken van de fiets of het openbaar vervoer.

Vanuit Gouda zal het verkeer richting de A16 (knooppunt Ridderkerk) worden omgeleid via knooppunt Kethelplein, door de Beneluxtunnel, richting knooppunt Benelux en vervolgens over de A15. Deze omleiding kan ook leiden tot aanzienlijke drukte op de wegen in Capelle aan den IJssel. Vooral op de Abram van Rijckevorselweg, Kanaalweg en Capelseweg wordt extra verkeersdrukte verwacht.

Tevens kunnen omliggende wegen en straten ook drukker zijn dan normaal.


^MM op basis van ingezonden bericht, artikel wordt ge-update op basis van actuele info van de gemeente

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular