Op zaterdag 18 september 2021 zijn de initiatiefnemers van de Duurzame Badplaats nesselande een onderdeel van de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar, de World Cleanup Day.

Het doel van de World Cleanup Day? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil. En vooral ook het verkrijgen van meer waardevolle informatie over het soort afval dat op straat en in het milieu ligt en de herkomst ervan. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen.

 

Op zaterdag 18 september is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Ons doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval! En vooral ook het verkrijgen van waardevolle informatie over het soort afval dat in het milieu ligt. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen. Heb je een groep deelnemers en locatie al in gedachten of sluit je liever aan bij een bestaande actie? Meld je nu aan voor World Cleanup Day Nederland! 

Doet u  mee?
Aanmelden kan op de site van de Duurzame Badplaats. Wilt u dat wij u op de hoogte houden? Stuur ons een bericht via het contactformulier of abonneer je hier op de nieuwsbrief.

Vorig artikelPhotobooth Fun op 5 september 2021 met gratis foto en fotolijst @Boulevard Nesselande
Volgend artikelUpgrade Oeverpark Nesselande gestart: waterpartijen, atletiekbaan, wandelpaden en meer groen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.