HomeNesselande INFO nieuws Druk, internationaal en gezellig I love Urban festival Oeverpark @Rotterdam -...

[VIDEO] Druk, internationaal en gezellig I love Urban festival Oeverpark @Rotterdam – @Nesselande

 

i love urban nieuws nesselande

Het is zaterdag 16 juli 2022. Dan eindelijk kan het I love Urban festival in Nesselande doorgaan met zo een 10.000 bezozekers. Het internationale festival biedt rap, hiphop, dance en vooral urban sound met een scala aan (inter)nationale artiesten. Bovendien een culinaire trip door het Oeverpark Nesselande. Waar rond 12.30 uur al het Common Green parkeerveld goed was gevuld, stroomt het publiek vanaf de metro Nesselande naar het Oeverpark. Met een piek rondom 18 uur in de vorm van een lange file richting de Corsicalaan en het parkeerveld.

video I love Urban

De politie hield een oogje in het zeil en is bij het strand en metro aanwezig en heeft 11 personen aangehouden voor onder andere verkeersovertredingen. Qua geluid is er (gemeten tot begin avond) klinkt er nog weinig geluid door de wijk in, dan ook nauwelijks klachten of opmerkingen op de sociale media.

 

(Foto boven: D. de Koning, 16 juli 2022)

I love Urban festival

De zijstraten richting de boulevard zijn afgesloten om het wildparkeren in de wijk tegen te gaan.

Opgebroken Brandingdijk

De Brandingdijk-West – die per 5 juli 2022 – alweer ‘normaal’ toegankelijk had moeten zijn ligt nog open en zorgt aan die kant voor vertragingen richting de boulevard. Waarom de gemeente Rotterdam niet communiceert over de voortgang en duidelijk vertraging van de herinrichting rondom de boulevard, is een raadsel.

 

 

I love Urban Nesselande
I love Urban Nesselande

Festivals in Nesselande

CuliNESSE gaat ook door in 2022 en het urban festival lijkt de opwarmer te zijn voor een grote CuliNESSE editie met zo een 45.000 bezoekers.

 

 

VERWACHT LIVEOPTREDENS VAN VERSCHILLENDE ARTIESTEN EN SETS VAN POPULAIRE DJ’S.

Tijdens het zomerse festival I love Urban kunnen bezoekers onder meer genieten van de beste artiesten en deejays uit het binnen- en buitenland, een internationale foodcourt met overheerlijke gerechten uit alle windstreken waaronder een vegan corner en als eindknaller een spectaculaire vuurwerkshow.

 

Om ervoor te zorgen dat er voor een iedereen wat wils is, kent het festival drie verschillende stages met een muzikale mix van artiesten en deejays uit de scène.

 

[FOTO’s] Indrukwekkende opbouw I Love Urban festival, Kosboulevard @Nesselande

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular