Het is onderwerp in onze Winter 2021 poll op Nesselande.info; wat doen Nesselanders het liefst buiten tijdens de lockdown?

OPEN Rotterdam (tevens bron foto boven) schrijft begin 2021 over de lockdown wandelingen in de mooie, natuurrijke omgeving van Nesselande:

Rotterdammers trekken sinds de uitbraak van het coronavirus massaal de wandelschoenen aan. Door de coronamaatregelen blijven er namelijk weinig dingen over om te doen en daarom besluiten veel mensen om het park of bos op te zoeken. Wat zijn nou bijzondere hotspots en plekken om al wandelend tot rust te komen? In deze serie vertellen Rotterdammers waar en waarom wandelen nu zo fijn is. Deze week spreken we met Antoinette Roetgerink uit Nesselande.

Antoinette loopt tijdens de coronacrisis veel met haar vrienden. “We lopen samen en kletsen even bij.”, zo zegt Antoinette.

De route start bij het metrostation Nesselande naast het skatepark. Vanaf het metrostation loop ik naar de Kosboulevard en loop dan recht door het Oeverpark. Hier steek ik de Wollefoppen over en zo vervolg ik mijn route door het Wollefoppenpark.

Lees en zie hier meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.