566_groot

Uit een ondergrondse parkeergarage in Rotterdam-Nesselande zijn vier scootmobielen gestolen eind juli 2015. “Dat moet door grote kerels zijn gedaan, want het waren zware dingen”, zegt een bewoonster. De diefstal vond plaats in de nacht van zondag op maandag in de Cypruslaan. De parkeergarage is elektronisch beveiligd, maar de daders hebben contactdozen, leidingen en sloten simpelweg van de muren geslagen en getrapt. “Volgens de politie moeten ze een busje hebben gebruikt, anders krijg je die scootmobielen nooit weg”, zegt een van de slachtoffers.

“Een scootmobiel met een lekke band vonden ze blijkbaar niet interessant, want die staat er nog.” Het ouderencomplex in Nesselande is vaker doelwit geweest van diefstal. “Eerder zijn hier ook al fietsen gestolen die achter het hek stonden. Ze weten dus dat er wat te halen valt.”
Via Rijnmond.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOPGEVALLEN @Nesselande BBQ aan het strand? Gooi de kooltjes weg!
Volgend artikel‘Eigenaar Lookies begint pannenkoekhuis Stroop in Rabo pand @Nesselande’ #nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.