HomeActiviteiten Nieuws NesselandeFeest bij Albert Heijn Nesselande 22 september 2012 buurtfeest

Feest bij Albert Heijn Nesselande 22 september 2012 buurtfeest

Albert Heijn Nesselande viert feest want Albert Heijn bestaat 125 jaar. In 2012 werd al op verschillende momenten en manieren aandacht besteed aan het 125-jarige bestaan van Albert Heijn. Aanstaande maandag starten de  festiviteiten in Albert Heijn Rotterdam-Nesselande.

125 jaar voor iedereen
Albert Heijn maakt op verschillende manieren deel uit van het leven van veel mensen: Albert Heijn is inkoper, verkoper, werkgever en buurtgenoot. Het 125-jarige bestaan wil Albert Heijn daarom graag met klanten, medewerkers en leveranciers vieren. In 2012 is al op verschillende momenten aandacht besteed aan het 125-jarig bestaan van Albert Heijn. In april liet Albert Heijn klanten winkeltje spelen met minipotjes pindakaas en bananen.

In juni won medewerkster Elske Haverkamp van de Albert Heijn-winkel in Hengelo de finale van een talentenjacht die speciaal voor medewerkers was georganiseerd. In augustus organiseerden zo’n 175 leveranciers van Albert Heijn open dagen om klanten te tonen waar de producten van Albert Heijn vandaan komen. De komende week viert iedere locatie van Albert Heijn op haar eigen manier feest.

Lokaal feestje
Albert Heijn wil graag een vertrouwde plek zijn voor de dagelijkse boodschappen en een actieve bijdrage leveren aan het dagelijkse leven in de buurt. Het 125-jarige jubileum wil Albert Heijn graag vieren in en met de buurten waarin de winkels gevestigd zijn. Daarom vieren alle winkels van Albert Heijn in de week van 17 t/m 23 september op hun eigen manier feest. Albert Heijn Rotterdam-Nesselande organiseert op 22 september diverse activiteiten samen met de buurt, zo zijn er oud Hollandse spelletjes, Kids Megaparty muziek, springkussen, schminken, gratis popcorn en suikerspin. Om 14:00uur is er taart eten met jarige buurtbewoners op het Maltaplein, tevens wordt er
dan ook opgetreden door Elske Haverkamp, winnaar AH TALENT “Al onze klanten zijn van harte welkom om mee te delen in de feestvreugde in onze winkel”, aldus supermarktmanager Iwan Tims.

Over Albert Heijn
In 1887 nam Albert Heijn, samen met zijn vrouw Neeltje, de winkel van zijn vader over. In 1895 opende hij in Purmerend een tweede winkel. Vervolgens waren Alkmaar en Den Haag aan de beurt. Daarna ging het snel. In 1920 had Albert Heijn 72 winkels en 500 medewerkers. In 1980 waren het 364 winkels en 38.000 medewerkers. Vandaag de dag heeft Albert Heijn in Nederland meer dan 850 winkels en ruim 100.000 medewerkers.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular