HomeActiviteiten Nieuws NesselandeReageer! WONIO wil mening Nesselanders over skate-on Common Green park

Reageer! WONIO wil mening Nesselanders over skate-on Common Green park

 

WONIO hoort graag de mening van de Nesselander aangaande het culturele ontmoetingsplek.Deze plek (links van de Zevenhuizerplas, voor de boulevard Nesselande) komt in het nieuw aan te leggen wijkpark Common Green. Gebleken is dat bewoners in Nesselande al jaren een plek in de wijk gericht op de wijkbewoners zelf missen. Een plek waar jong en oud elkaar ontmoet, waar kinderen in de wijk hun voorstellingen kunnen geven en waar jaarlijks de dodenherdenking en het vrijheidsfeest plaats vindt. Zij willen een plek die echt voor de wijk is, zonder regionale allure.

De deelgemeente Prins-Alexander heeft aangegeven dat, wanneer voldoende wijkbewoners dit graag willen, zij bereid is op de Common Green een culturele ontmoetingsplek aan te leggen.

WONIO is benieuwd naar uw reactie op dit idee. Welke activiteit zou u hier willen organiseren, wilt u bijdragen aan het beheer van deze plek, of heeft u specifieke bezwaren tegen het plan? Uw reactie kunt u tot 7 oktober doorgeven via info@nesseweb.nl of (010) 222 28 11.

Artikel via Nesseweb.nl 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

3 REACTIES

 1. Onduidelijk bericht!

  Waar wil men onze mening over weten? Het Skatepark, wat er in het voorjaar 2012 gewoon komt, en waarover de mening van nabije bewoners inmiddels bekend is.

  Of over een culturele ontmoetingsplek in de Common Green?

  Een ontmoetingplek zonder regionale allure? Tja…

 2. Ten eerste skate on komt niet op de Common Green!
  Ten tweede in de nieuwsbrief van september staat het ontwerp van de ontmoetingsplek,waar de mening van bewoners over wordt gevraagd en dat is dus niet de tekening van het skatepark.

 3. Lijkt me een goed idee. Ik denk dat er veel kinderen van een skateplek gebruik gaan maken. Hoe wordt voorkomen dat overlastgevende bezoekers van het strand in de zomer het park niet gaan misbruiken? Zorg in ieder geval voor voldoende grote afvalbakken! Als de plek zo netjes blijft dat je er inderdaad ook voor de volwassenen periodiek iets kan organiseren wat niet commercieel is heeft het zeker ook een sociale functie.

Reacties zijn gesloten.

Popular