De beachvolley aan de Kosboulevard had het al; verlichting van het buitenterrein om sporten ook bij weinig daglicht mogelijk te maken. Nu krijgen lente 2021 de fitnesstoestellen aan de Kosboulevard tevens buitenverlichting. We missen alleen verlichting voor het populaire voetbalveldje gelegen aan de Kosboulevard en het drukke skatepark zelf.

De fitnesstoestellen zijn er gekomen dankzij een burgerinitiatief. Tussen het skatepark en het voetbalveldje staan de zogenoemde calisthenics-toestellen en zijn in lockdown-periode erg populair. Prins Alexander meldt namens de gemeente, maart 2021:

De gemeente plaatst dit voorjaar extra straatverlichting, zodat de toestellen
– als de avondklok voorbij is – nog langer gebruikt kunnen worden. Wilt u gebruikmaken van de  calisthenics-toestellen? Houdt u zich dan wel aan de coronamaatregelen: buiten sporten mag met vier personen en houd anderhalve meter afstand.

 

[UPDATE 24 maart 2021] Wij hebben Prins Alexander en Stadsbeheer 010 gevraagd om ook verlichting van de voetbalkooi en het drukke skatepark aan de Kosboulevard.

Vorig artikel[UPDATE] Verruiming avondklok: @AlbertHeijn @Nesselande zelfs tot 23.00 uur open
Volgend artikel[VIDEO] Het befaamde Ibiza-huis-Nesselande staat te koop (en biedt opmerkelijke verrassingen) #PerfecteAirbnb

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.