2021 brengt de gebiedscommissie van Prins Alexander advies uit aan het college over extra zwemgelegenheid ter verkoeling voor honden.

Prima strandje. Alleen jammer dat het grenst aan naaktstrand waar honden niet mogen komen. Idee om het naaktstrand af te schermen?

Er is genoeg strand voor mensen met een handdoekje.

Wat vindt u van zwemplekken voor honden? 

Ja, waar dan? Kennelijk mogen honden het hele strand onder poepen.
De  Zevenhuizerplas heeft een hondenstrandje. Zijn er nog andere mogelijke plekken? Wij zijn benieuwd naar uw mening. Op nieuwe plekken moet er wel sprake zijn van een hondenlosloopgebied. Verder mag de locatie geen gevaar opleveren voor mens en dier.
Natuurlijk hebben honden recht op zwemmen maar we hebben een hele polder vol met waterpartijen waar dat perfect zou kunnen. Het argument dat mensen vuil achterlaten raakt natuurlijk kan noch wal.


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelSchaakles, brei-café, filmavond, yoga, mannen onder elkaar, koffieleutje… in De Kristal – Huis van de Wijk
Volgend artikelOPEN dag 15 september 2021: Nieuw bestemmingsplan woongebouw Hoofdweg Prins Alexander

2 REACTIES

  1. Alleen gaat de gemeente Rotterdam daar niet over, het valt onder het recreatieschap en die bepalen het. Recreatieschappen zijn onafhankelijk en gemeenteraden hebben daar niks over te zeggen. Overigens al zou de gemeente er over gaan, is het nog altijd een Zuidplas aangelegenheid en geen Rotterdam.

  2. Dank voor uw reactie.

    De gebiedscommissie gaat op basis van input van bewoners een advies uitbrengen aan het college. De link naar de oproep van de gemeente Rotterdam staat onderaan het artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.