HomeActiviteiten Nieuws Nesselande Gebiedscommissie Prins Alexander wil uw advies/zienswijze mbt hondenstrandje Zevenhuizerplas

[DISCUSSIE] Gebiedscommissie Prins Alexander wil uw advies/zienswijze mbt hondenstrandje Zevenhuizerplas

2021 brengt de gebiedscommissie van Prins Alexander advies uit aan het college over extra zwemgelegenheid ter verkoeling voor honden.

Prima strandje. Alleen jammer dat het grenst aan naaktstrand waar honden niet mogen komen. Idee om het naaktstrand af te schermen?

Er is genoeg strand voor mensen met een handdoekje.

Wat vindt u van zwemplekken voor honden? 

Ja, waar dan? Kennelijk mogen honden het hele strand onder poepen.
De  Zevenhuizerplas heeft een hondenstrandje. Zijn er nog andere mogelijke plekken? Wij zijn benieuwd naar uw mening. Op nieuwe plekken moet er wel sprake zijn van een hondenlosloopgebied. Verder mag de locatie geen gevaar opleveren voor mens en dier.
Natuurlijk hebben honden recht op zwemmen maar we hebben een hele polder vol met waterpartijen waar dat perfect zou kunnen. Het argument dat mensen vuil achterlaten raakt natuurlijk kan noch wal.
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

2 REACTIES

  1. Alleen gaat de gemeente Rotterdam daar niet over, het valt onder het recreatieschap en die bepalen het. Recreatieschappen zijn onafhankelijk en gemeenteraden hebben daar niks over te zeggen. Overigens al zou de gemeente er over gaan, is het nog altijd een Zuidplas aangelegenheid en geen Rotterdam.

  2. Dank voor uw reactie.

    De gebiedscommissie gaat op basis van input van bewoners een advies uitbrengen aan het college. De link naar de oproep van de gemeente Rotterdam staat onderaan het artikel.

Reacties zijn gesloten.

Popular