Geen constructief en actueel nieuws meer missen uit de wijk Rotterdam-Nesselande? Nieuwsgaring met dossierkennis? 

 Liever toekomstgerichte, constructieve inzichten?  

Nesselande.info (vroeger: Nesselande.net en ook bereikbaar als Rotterdam-Nesselande.nl) heeft aan de geboorte gestaan van veel wijkinitiatieven, verbindingen in de wijk, initiatieven en heeft beginnende events een stevige, promotionele steun in de rug gegeven. Als wij iets te ‘verkopen’ hebben, staat er netjes [ADV] voor, zoals dit journalistiek is afgesproken. Geen misbruik van gemeentesubsidies maar ondernemend de eigen-broek-ophoudend, zoals het hoort in een hardwerkende wijk Rotterdam-Nesselande die hard aan het veranderen is, maar vaak uit het oog is van veel lokale politiek.

Wij hebben eigen content, een eigen redactie en een eigen internetafdeling die de site voor een diversiteit aan platformen leesbaar maakt en houdt. Op onze Instagram brengen wij de geschiedenis van de wijk in kaart, handig voor nieuwkomers maar vooral handig voor omgevingsduiding en het begrijpen van de aanwezige, politieke contrasten in de directe omgeving.

Vergaderstukken

Wij zijn bij vergaderingen, overleggen met relevante, lokale politieke partijen indien nodig, vragen de stukken en dossiers op en communiceren direct met de betrokkenen.

Officieel

Nesselande.info is sinds 2003 het officiële nieuwskanaal met constructief, gedegen, onderzocht en betrokken nieuws direct uit de wijk! Met ruim 5000 bezoeken per dag, een energieke twitter-account, Instagram en periodieke mailing naar duizenden Nesselanders, bereiken wij constructief het echte betrokken Nesselande en nemen meer dan 200 partijen ons nieuws (in de regio) over. Het zorgt voor een Google-bibliotheek van duizenden artikelen die teruggaan naar de eerste bouw in de wijk Rotterdam-Nesselande.

Evenementen, lokale columns, nieuws uit de omgeving, discussies, initiatieven om de wijk mooier te maken? 

Gratis periodieke nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de nieuwsbrief! In het midden van de site of (op de mobiel) aan de rechterkant is het formulier te vinden om u op te geven voor de periodieke nieuwsbrief!Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[FOTO’s] Serie kunstige weerfoto’s van Nesselande-Zevenhuizerplas
Volgend artikelWie helpt Verhage Nesselande @verhagecrew hun minifrisbeecollectie compleet te maken? #dtv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.