HomeActiviteiten Nieuws NesselandeBLIJF OP DE HOOGTE! Nesselande staat voor grote uitdagingen! Geen Nesselande.info nieuws...

BLIJF OP DE HOOGTE! Nesselande staat voor grote uitdagingen! Geen Nesselande.info nieuws meer missen? #dossiers #kennis

Geen constructief en actueel nieuws meer missen uit de wijk Rotterdam-Nesselande? Nieuwsgaring met dossierkennis? 

 Liever toekomstgerichte, constructieve inzichten?  

Nesselande.info (vroeger: Nesselande.net en ook bereikbaar als Rotterdam-Nesselande.nl) heeft aan de geboorte gestaan van veel wijkinitiatieven, verbindingen in de wijk, initiatieven en heeft beginnende events een stevige, promotionele steun in de rug gegeven. Als wij iets te ‘verkopen’ hebben, staat er netjes [ADV] voor, zoals dit journalistiek is afgesproken. Geen misbruik van gemeentesubsidies maar ondernemend de eigen-broek-ophoudend, zoals het hoort in een hardwerkende wijk Rotterdam-Nesselande die hard aan het veranderen is, maar vaak uit het oog is van veel lokale politiek.

Wij hebben eigen content, een eigen redactie en een eigen internetafdeling die de site voor een diversiteit aan platformen leesbaar maakt en houdt. Op onze Instagram brengen wij de geschiedenis van de wijk in kaart, handig voor nieuwkomers maar vooral handig voor omgevingsduiding en het begrijpen van de aanwezige, politieke contrasten in de directe omgeving.

Vergaderstukken

Wij zijn bij vergaderingen, overleggen met relevante, lokale politieke partijen indien nodig, vragen de stukken en dossiers op en communiceren direct met de betrokkenen.

Officieel

Nesselande.info is sinds 2003 het officiële nieuwskanaal met constructief, gedegen, onderzocht en betrokken nieuws direct uit de wijk! Met ruim 5000 bezoeken per dag, een energieke twitter-account, Instagram en periodieke mailing naar duizenden Nesselanders, bereiken wij constructief het echte betrokken Nesselande en nemen meer dan 200 partijen ons nieuws (in de regio) over. Het zorgt voor een Google-bibliotheek van duizenden artikelen die teruggaan naar de eerste bouw in de wijk Rotterdam-Nesselande.

Evenementen, lokale columns, nieuws uit de omgeving, discussies, initiatieven om de wijk mooier te maken? 

Gratis periodieke nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de nieuwsbrief! In het midden van de site of (op de mobiel) aan de rechterkant is het formulier te vinden om u op te geven voor de periodieke nieuwsbrief!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular