HomeActiviteiten Nieuws Nesselande Nesselande.INFO stuurt gemeente @Rotterdam idee-en in bestemming Kosboulevard...

[UPDATE] Nesselande.INFO stuurt gemeente @Rotterdam idee-en in bestemming Kosboulevard #bos #spelen #nieuws

[UPDATE 15/9/2022 Nesselande.INFO heeft de gemeente idee-en en inzichten die Nesselanders hebben gedeeld met ons richting de gemeente gestuurd, dit op verzoek van SO Ontwikkeling gemeente Rotterdam] 

[UPDATE 7/9/2022 was er een irl bijeenkomst op het Oeverpark (foto)] 

Er ligt een bestemming voor (indoor)recreatie en sport voor de Kosboulevard. Toch wil de gemeente graag met u in gesprek aangaande idee-en. Nesselande.INFO heeft met de gemeente afgesproken de ingezonden (poll) idee-en richting hun te ventileren.   

September 2022 heeft Nesselande.INFO de idee-en verzamelend en toegezonden. Wat veelal door Nesselanders werd ingestuurd zijn;

  • het Oeverpark-de Kosboulevard zo houden;
  • een wandel-/speelbos; 
  • een indoorrecreatie(centrum) met diverse activiteiten;
  • het noodgebouw weg en vervangen op die plek door een speeltuin.

 

 Voor een klein gebied aan de Kosboulevard zoekt de gemeente een geschikte invulling. Nu staat er een tijdelijk schoolgebouw en soms zijn er evenementen.  Maar er kan meer. Denkt u mee? Kom woensdag 7 september naar de bijeenkomst. Uw suggesties zijn welkom.

Het gaat om het gebied naast het evenemententerrein waar nu een tijdelijk schoolgebouw staat. Ooit is bedacht dat op deze locatie een indoorrecreatiehal zou komen, zo staat het ook in het bestemmingsplan (Zevenkamp en Nesselande 2014). (Foto boven: opbouw CuliNESSE 2022)

 

Denk mee over de Kosboulevard

Samen met de inwoners van Nesselande en Zevenkamp willen wij onderzoeken wat de  geschikte invulling van dit gebied kan zijn. Is het bijvoorbeeld een plek voor onderwijs, ontspannen of sporten?

 

Een combinatie hiervan of toch een indoor-recreatiehal? De gemeente is benieuwd naar uw wensen en ideeën voor een definitieve invulling van de Kosboulevard.

Bijeenkomst

Woensdag 7 september waren medewerkers van de gemeente in Nesselande om met u in gesprek te gaan over uw ideeën en wensen. Ze zijn op het grasveld bij Kosboulevard 5, van 12.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur.

Heeft u niet veel tijd? Dan kunt u bij hen ook  een een postkaart meenemen waarop u uw voorkeur kunt aangeven.

Tot 14 september 2022 hebben wij alle suggesties verzameld. Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail: NesselandeSO@rotterdam.nl. Nesselande.INFO stuurt de idee-en in die zijn binnengekomen, zoals een extra Nessebos op de Kosboulevard, een uitbreiding van het park naar de boulevard en een indoorrecreatie met bowling. 

 

Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden