Het AD berichtte gisteren dat het paaltje op de Wollefoppenweg ter hoogte van de Jacques de Graaffweg verwijderd zal worden. Dit klopt niet.

De gemeenten Rotterdam en Zuidplas zijn niet voornemens het paaltje op de Wollefoppenweg te verwijderen, maar hebben gezamenlijk het verkeersbesluit getroffen om de geslotenverklaring voor motorvoertuigen gedurende de spitstijden tussen President Wilsonweg en CBS De Nessevliet op te heffen.

Lees verder op Zuidplas.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelZondag 3 september 2017 BEACH2BEACH CHALLENGE strand Nesselande #goededoel
Volgend artikel[VIDEO] Rotterdammers blij met de rust op Strand Nesselande #nesselandetv

1 REACTIE

  1. Waarom wordt het paaltje in de Wollefoppenweg niet verwijderd.
    De hulpverlening hoeft dan het fietspad naar de Kosboulevard niet te gebruiken. Dit is levensgevaarlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.