Wandelen groep Nesselande
Wandelen groep Nesselande

Wandelen en Nesselande gaan goed samen. Nesselande staat als wandellocatie vermeld in menig wandelgids.  

[UPDATE 12/1/2022 deze nieuwe Wandelgroep Nesselande is zo enthousiast ontvangen dat u op https://nextdoor.nl/g/2s2o6arbz/ de eigen Nextdoor groep kunt vinden] 

Heb je ook als goede voornemen meer bewegen?

Lijkt het je leuk om als groep te lopen of samen een groep op te richten, stuur oprichter Bedia dan een berichtje. De gegevens staan onder dit artikel.

Ik loop best veel alleen of met leden van mijn vorige wandelclub maar die wonen buiten Nesselande waardoor we niet vaak genoeg lopen. Een groepje in de wijk lijkt me toch praktischer.

Het voorstel is maandag, woensdag, vrijdag overdag van 9:30 of 12:00 uur; een (1) x in de week ‘s avonds kan ook.

Meer of minder kan natuurlijk ook maar structureel met een groep lopen werkt nu eenmaal beter.

Conditie maakt totaal niet uit. Iedereen kan meedoen.

De focus ligt op een uur wat neerkomt op 5 km oftewel 10.000 stappen. 1 of 2 mensen die willen helpen met de groep oprichten en structureel willen lopen is voldoende.

Laat weten of je alleen meewilt lopen of wilt oprichten en welke dagen je het beste uitkomt en hoe vaak je wilt lopen. Heb je een fitbit horloge dan kun je ook meedoen via de challenges.

Reageren? Meedoen?

Reageren/aanmelden kan naar Bedia Kas op Nextdoor Nesselande of anders bedia72@hotmail.comDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel‘Slechts één op de vijf starters verwacht huis te kopen’
Volgend artikelWandelclub Nesselande van start + wandelrooster Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.