De vibes met de powerwalkinglessen zijn heerlijk. Aldus de organisatie in Nesselande. 

Je gaat er in mee, en denkt na een les, ‘Wat een héérlijke les was het weer’. Bij iedere les vliegt de tijd voorbij. Ik hoorde dit vanmorgen weer van Yvonne” Zijn we al weer hier”, ze herkende opeens weer waar we waren.

 

De zaterdagles is de kers op de pudding; ze powerwalken dat net wat sneller en wat langer. Tempo lopen voelt goed. Heerlijk om in die flow van de groep mee te gaan.

Ik ben zo blij om deze mooie club te mogen ‘runnen’ in Nesselande, en te kunnen ‘mee’genieten van deze mooie powerwalkvibes.

Ze geven bijna dagelijks les. Op maandag is de drukst bezochte dag naast de donderdag en de zaterdag. En super leuk, de vrijdag animo trekt weer aan. Met super leuke, nieuwe en ‘oude’ enthousiaste leden. En de woensdag groep is ook altijd gezellig. Lijkt het je leuk een powerwalkles mee te doen?

Wil je een keer afspreken elkaar beter te leren kennen, meer weten, leefstijlbegeleiding of een gratis proefles powerwalking meedoen. Mail me Monica@genietvangezond.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelVACATURE CuliNESSE Festival Nesselande zoekt een marketing en communicatie medewerker (of freelancer)
Volgend artikelUPDATE CuliNESSE festival Nesselande: de zaterdag is uitverkocht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.