Het weekend van Koningsdag (Woningsdag)  2020 is een weekend waarbij het strand Nesselande toch vooral zich kenmerkt door de aanwezigheid van politie en handhaving. Groepen sporters, campers maar ook wederom veel jongeren die in een groep bij elkaar staan worden aangesproken.

Met hekken om de diverse speelruimten – zoals de skatebaan – een tekstkar en meer uitingen, is het overduidelijk dat je strand Nesselande moet mijden.

 

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelCorona: CuliNESSE 2020 is afgelast
Volgend artikelBalkoningsdag: DJ’s van Kingsland Festival rijden door Rotterdam, ook jouw straat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.